Latino zavodnik Ricky Martin postao je ponosni tata kćerkice Lucije Martin-Yosef.

Galerija


47-godišnji glazbenik sretne je vijesti podijelio na Instagramu.

Vezani članci Meghan Markle - 2 Meghan Markle izgovorila čak 17 laži u intervjuu s Oprah? Njezin najveći kritičar ju usporedio s Pinokijem Meghan Markle i princ Harry Kraljevska biografkinja tvrdi da zna koga je brinula boje kože malenog Archieja, ali i da je Meghan sve krivo shvatila

Latino zavodnik Ricky Martin postao je ponosni otac kćerkice Lucije Martin-Yosef, a njezinim se rođenjem pohvalio na Instagramu neodoljivom fotografijom njezinih ručica koje drže njegove.

Tako su Ricky i njegov suprug Jwan Yosef u 2019. godinu ušli kao roditelji trećeg djeteta, a par nije skrivao koliko je sretan zbog toga. "Nevjerojatno smo sretni što možemo objaviti kako smo postali roditelji prelijepe i zdrave djevojčice", napisao je glazbenik ispod fotografije.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako se par vjenčao, a Jwan se brine i o blizancima koje je Rickyju 2008. godine rodila surogat majka.

Podsjetimo, latino zavodnik za kojim su ludjele žene diljem svijeta dugo je skrivao da je gay, a zanimljivo je kako je čak 14 godina bio u turbulentnoj vezi s meksičkom TV zvijezdom Rebeccom de Albom. Kada se 2000. godine počelo spekulirati o njegovoj seksualnosti, glazbenik je sam dodatno potpalio glasine kada je u intervjuu za The Mirror izjavio sljedeće: "Mislim da nikome ne trebam otkrivati jesam li gay ili nisam ili s kim sam spavao, a s kim nisam."

Tek desetljeće kasnije, Ricky je javno priznao svoju seksualnu orijentaciju. "S ponosom mogu reći da sam homoseksualac. Vrlo sam sretan što sam to što jesam. Godine u tišini učinile su me samo još snažnijim te pokazale kako prihvaćanje dolazi iznutra. Ta mi je istina dala snage za emocije za koje nisam niti znao da postoje", otkrio je tada.

Iste godine, Martin je gostovao kod slavne Oprah te otkrio kako je godinama mislio kako je biseksualac, no deklarira se kao gay, jer ga zanimaju romantični odnosi isključivo s muškarcima.

"Osjećao sam strast i prema ženema i ponekad sam se doista zaljubljivao u njih. Vjerujem kako nisam jedini gay muškarac kojeg su privlačile i žene. Za ničim ne žalim kada su u pitanju moji ljubavni odnosi. Veze s muškarcima i ženama naučile su me puno toga. Privlače me i jedni i drugi i protivim se bilo kakvom seksualnom etiketiranju. Svi smo samo ljudska bića s emocionalnim i seksualnim potrebama", zaključio je u jednom intervjuu.

10 zvjezdanih parova koje nismo mogli zamisliti zajedno, a oni danas ne mogu jedno bez drugog

Najmlađa svjetska milijarderka pokazala kako je izgledala u trudnoći koju je skrivala od javnosti