VIP tretman

EKSKLUZIVNO Slavni redatelj stigao u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi dan snimanja prošao je u znaku velikih mjera sigurnosti. Filmski set, smješten u povijesnoj jezgri, ipak je trebalo čuvati od brojnih znatiželjnika.

Filmska ekipa 'Star Warsa' napokon se kompletirala. Redatelj Rian Johnson sa svojim suradnicima u 10:30 sletio je u dubrovačku zračnu luku. Imaju potpuni VIP tretman što je bilo za očekivati, a iz zračne luke uputili su se u jedan od ekskluzivnih dubrovačkih hotela. Rian Johnson danas će se prvi puta pojaviti na setu, javlja nam dopisnica Nove TV iz Dubrovnika, Paula Klaić Saulačić.

Pogledaj i ovo Mr. Beast - 1 Snimaju u napuštenom kompleksu Tek što je stigao u Hrvatsku, ekipu slavnog youtubera snašle nevolje: Prekinuo je snimanje zbog trovanja?

Mjere osiguranja koje okružuju set novog nastavka svemirskog spektakla 'Star Wars' u Dubrovniku uistinu su vrlo jake. Brojni novinari i znatiželjnici pokušavaju uloviti barem djelić akcije koja se događa na Stradunu koji je posebno preuređen za potrebe snimanja, ali to nije ni najmanje jednostavno.

Ipak tu i tamo se pojave kratke video snimke koje su oni najuporniji uspjeli zabilježiti. U subotu i nedjelju Stradun će biti zatvoren od 16 sati pa sve do 6 sati u jutro. Uvodi se posebna regulacija prometa kako bi se vozilima i pješacima osigurala alternativna ruta kretanja u samom centru grada.

 

A video posted by Ana Baban (@ana_baban) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene