Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarni glazbenik preminuo je u četvrtak u dobi od 57 godina. Na rezultate obdukcije moglo bi se čekati nekoliko tjedana.


Istražitelji nisu našli znakove traume ili pokazatelje samoubojstva u smrti američkog glazbenog superstara Princea, ali bi za objavljivanje rezultata obdukcije mogli trebati tjedni, rekle su u petak vlasti.

Vezani članci Prince Tijelo glazbenika našli su u dizalu samo tjedan dana od koncerta za koji nitko nije slutio da mu je posljednji Prince (Foto: Getty Images) Obitelj krivi liječnika za Princeovu smrt, podigli su i tužbu na sudu

Povučeni glazbenik, čiji hitovi uključuju 'Purple Rain' i 'When Doves Cry', pronađen je mrtav u dizalu u svojem domu u predgrađu Minneapolisa u četvrtak u dobi od 57 godina.

Šerif okruga Carver Jim Olson, čiji ured istražuje okolnosti njegove smrti, rekao je da je Princea posljednji put vidio živog poznanik koji ga je dovezao kući oko 8 sati navečer u srijedu.

'Na tijelu nije bilo vidljivih znakova traume', rekao je Olson na konferenciji za novinare. 'Nemamo razloga vjerovati u ovom trenutku da je ovo bilo samoubojstvo. Ostalo se istražuje.'

Utjecajna zvijezda, rođen kao Prince Rogers Nelson, nije reagirao kada je nađen u dizalu u kompleksu Paisley Park Studios gdje je živio u predgrađu Chanhassen, rekle su vlasti.

Ured lokalnog mrtvozornika izvršio je obdukciju u petak ujutro, ali je rekao kako bi na rezultate trebalo pričekati. Princeovo tijelo predano je njegovoj obitelji u petak popodne.

'Prikupljanje rezultata potrajat će nekoliko dana, a za rezultate punog toksikološkog ispitivanja mogli bi trebati tjedni', rekao je ured mrtvozornika. (Hina)