Pozirala na plaži

Slatkica bila, slatkica ostala: Kako je izgledala najpoznatija holivudska plavuša na početku karijere

Reese Witherspoon (Foto: Instagram) Reese Witherspoon (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon (Foto: Instagram) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) +0 Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Galerija

Reese Witherspoon aktivna je na društvenim mrežama, a posljednjom objavom pokazala nam je kako je izgledala početkom 90-ih godina.

Slavna glumica Reese Witherspoon oduvijek je nosila titulu holivudske slatkice. Dokaz tome je i fotografija s početka njezine glumačke karijere koju je Reese objavila na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston, Reese Witherspoon odlična glumačka postava Serija koja je neodoljiva za gledanje: Intrigantna, bavi se aktualnim svjetskim temama i problemima koji su sveprisutni u našem društvu

“Booook malena Reese!!!“, napisala je i prisjetila se prvog snimanja za magazin Seventeen na plaži u Malibuu, koje se odigralo početkom 90-ih godina.

 

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Na fotografiji je i njena kolegica Emily Warfield s kojom je snimala film “Čovjek na mjesecu“ i koji je bio povod snimanja.

Reeseini obožavatelji odmah su prepoznali u kojem je razdoblju fotografija nastala i s nostalgijom se prisjetili nekih  prošlih vremena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene