Američka glazbena senzacija Lizzo poznata je po golotinji, no pokazivanjem stražnjice u udarnom terminu zgrozila je gledatelje.

Galerija


Glazbenica Lizzo trenutno je jedna od najvećih glazbenih senzacija.

Vezani članci Maya Berović (Foto: Instagram) Srpska zvijezda možda ne zna u kojem je hrvatskom gradu, no vrućom hotelskom fotkom je spasila stvar Emil Tedeschi i Nika Prenčević (Foto: Luka Stanzl/Pixsell) Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost

Riječ je o američkoj reperici koju komotno možemo nazvati vrlo osebujnom, prepunom samopouzdanja te nebrige za to što će se o njoj pričati.

To je još jednom dokazala na nedavnoj košarkaškoj utakmici Lakersa i Timberwolvesa za koju je odjenula haljinu koja joj je u potpunosti otkrila stražnjicu te tangice. Da stvar bude još zanimljivija, kada su navijačice krenule plesati na njezinu pjesmu "Juice", reperica je počela twerkati.

Plus-size glazbenica od svojih početaka promovira golotinju te je zbog pozitivnog stava prema svom tijelu prikupila brojne simpatije, no njezin potez na utakmici većinu je gledatelja zgrozio.

To se itekako moglo osjetiti na društvenim mrežama koje su izgorile od negativnih komentara na njezin račun.

Gledateljima je zasmetao što se tako ponašala tijekom obiteljskog događanja, no ima i onih koji su joj pružili podršku što je otvorena i zabavna.

"Ne radi se o tome što je Lizzo plus-size, što je twerkala i što ju kao mrzimo. Radi se o tome što traži pozornost, dolazi na događaj na kojem ima djece odjevena potpuno neprimjereno i vulgarno. Nikad nisam vidjela da Rihanna to radi", napisala je jedna korisnica Twittera, a i ostali negativni komentari išli su u tom smjeru.

Reperica se nije nimalo obazirala na takve komentare već je nastavila po svom.

Ova glumica nekad je bila prava slatkica, pred njom je bila velika karijera - a onda ju je alkohol potpuno uništio