Reperica Iggy Azalea posljednjih godina više privlači pozornost svojim izraženim oblinama nego glazbom koju stvara.

Galerija


Iggy Azalea (30) privlačila je pozornost posljednjih godinu dana šuškanjem da je rodila, što je na kraju i potvrdila. 

Vezani članci Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi! Rihanna i A$AP Rocky Poslije milijardera ljubi glazbenika: Prvi put snimljena s novim dečkom, njihove zajedničke fotografije su urnebesne

Platinasta ljepotica probila se u pretežito reperskom svijetu 2014., no kasnije je umjesto glazbe u fokusu bio njen izgled, odnosno izražene obline. Tako je bilo i prošlog vikenda kada se Iggy pojavila na benzinskoj postaji u Los Angelesu. 

Reperica je viđena u uskom crnom kombinezonu koji je istaknuo njezinu bujnu pozadinu. Azalea ga je uskladila s crnim čizmama, a privlačila je poglede dok je točila gorivo u svoj auto i išla platiti račun. 

Inače, glazbenica svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije u seksi izdanju i uvijek je našminkana, a često svoje objave kasnije briše zbog negativnih komentara ili jer više nije zadovoljna kako su ispale.

Iggy je 2015. priznala da je povećala grudi, a stručnjaci za plastičnu kirurgiju tvrde da je sređivala i stražnjicu. Osim izgledom privlačila je pažnju i ljubavnim životom.

Bila je u vezi s reperom A$AP Rockyjem i htjela mu je dokazati koliko ga voli, pa je tetovirala njegovo ime na prst. No prekinuli su i morala je dati ukloniti tetovažu. Nije imala sreće ni sa zaručnikom, košarkašem Nickom Youngom. On ju je javno osramotio kada je procurila snimka na kojoj se pohvalio da joj nije vjeran.

Azalea je od kraja 2018. u vezi s reperom Playboi Cartijem i par je dobio sinčića Onyxa Kellyja. 

Nikolinu Ristović i njenu kćerkicu Unu prijatelji pronašli onesviještene u stanu: "Otrovale smo se, krim policija je na uviđaju"

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu