Baš šteta...

Operacije su, nažalost, deformirale lice nekad lijepe glumice poznate po okruglim obrazima

Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Instagram) Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +1 Renee Zellweger (Foto: Getty) Galerija

Renee Zellweger nekoć je bila najslavnija punašna glumica Hollywooda, a danas je mnogo mršavija, dok joj je lice zbog operacija neprepoznatljivo.

Mnogu ju pamte kao slatkicu Bridget Jones, Britanku s nekoliko kilograma viška koje nadoknađuje velikim srcem i dobrim smislom za humor, no danas je lice slavne glumica Renee Zellweger potpuno transformirano. 

Pogledaj i ovo Bridget Jones uzbudljiva vijest Bridget Jones se vraća na velika platna! Poznati su detalji o četvrtom filmu, evo i kada počinje snimanje

Nakon što se probila početkom 2000-ih i postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda, Renee je odlučila da se više nikada neće udebljati za neku ulogu. Tako je krenula drastično mršavjeti, a njezine obline i okrugli obrazi po kojima je bila nadaleko poznata – istopili su se. 

Ne bi to bilo ni toliko strašno da se Renee nije podvrgla i cijelom nizu plastičnih operacija zbog kojih je njezino lice danas gotovo neprepoznatljivo. Botoks i zatezanje kože lica doveli su do toga da je nekoć svima poznato lice postalo deformirano, a glumica se zbog svog izgleda stalno nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da doista pretjeruje. 

Nedavno je viđena na ekskluzivnom eventu u Los Angelesu, gdje se pojavila u kratkoj ružičastoj haljini neobičnog kroja, a svi su zamijetili samo jedno – Reneein "Joker" osmijeh i ukipljeno lice bez bora. 

50-godišnja glumica nekoć je bila buckasta i vrckasta, a danas je "smrznuta" mršavica čije se oči i usta ne mogu normalno pomicati.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Carlos Tevez, Vanesa Tevez (Foto: Profimedia) Mario Suarez, Malena Costa (Foto: Profimedia) Kevin-Prince Boateng, Melissa Satta (Foto: Profimedia) Cora Gauthier (Foto: Profimedia) +14 Cora Gauthier (Foto: Instagram) Celebrity Slavnim nogometašima nije lako: Njihove golišave žene na plaži podižu ionako uzavrele temperature

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene