Renee Zellweger nekoć je bila najslavnija punašna glumica Hollywooda, a danas je mnogo mršavija, dok joj je lice zbog operacija neprepoznatljivo.

Galerija


Mnogu ju pamte kao slatkicu Bridget Jones, Britanku s nekoliko kilograma viška koje nadoknađuje velikim srcem i dobrim smislom za humor, no danas je lice slavne glumica Renee Zellweger potpuno transformirano. 

Vezani članci Meg Ryan (Foto: Profimedia) Holivudska miljenica opsjednuta botoksom slomila srce zaručniku, pa prošetala neprepoznatljiva Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Doležal zgrožena onim što roditelji poklanjaju djeci: "Meni je to stvarno šokantno"

Nakon što se probila početkom 2000-ih i postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda, Renee je odlučila da se više nikada neće udebljati za neku ulogu. Tako je krenula drastično mršavjeti, a njezine obline i okrugli obrazi po kojima je bila nadaleko poznata – istopili su se. 

Ne bi to bilo ni toliko strašno da se Renee nije podvrgla i cijelom nizu plastičnih operacija zbog kojih je njezino lice danas gotovo neprepoznatljivo. Botoks i zatezanje kože lica doveli su do toga da je nekoć svima poznato lice postalo deformirano, a glumica se zbog svog izgleda stalno nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da doista pretjeruje. 

Nedavno je viđena na ekskluzivnom eventu u Los Angelesu, gdje se pojavila u kratkoj ružičastoj haljini neobičnog kroja, a svi su zamijetili samo jedno – Reneein "Joker" osmijeh i ukipljeno lice bez bora. 

50-godišnja glumica nekoć je bila buckasta i vrckasta, a danas je "smrznuta" mršavica čije se oči i usta ne mogu normalno pomicati.

Slavnim nogometašima nije lako: Njihove golišave žene na plaži podižu ionako uzavrele temperature