Ipak previše botoksa

Plastične operacije i dalje negira, ali fotografije s početka karijere i danas govore drugačije

Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Galerija

Renée Zellweger je prvo javnost zabrinula mršavošću, a potom izgledom svog lica.

Renée Zellweger, koja je svjetsku slavu stekla u ljubavnoj komediji "Dnevnik Bridget Jones", 25. travnja navršava 51. godinu. 

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugačiji! Šuškalo se da su par i divno su izgledali skupa, a kad su se proslavili iznenadili su javnost svojim promjenama

Glumicu je publika zavoljela upravo zbog tog hit serijala, a nadjenuli su joj i nadimak američka slatkica. No uskoro je počela zabrinjavati javnost svojim fizičkim promjenama. Naime, Renee je dosta smršavila, pa su tvrdili da se bori s anoreksijom. 

Glumicu su naljutila ta nagađanja i ljutito ih je odbacila. "Kada čitaš vijesti da se izgladnjuješ ili da si anoreksična, to je jako nepošteno i razočaravajuće. Nije ugodno čuti o sebi da si otišla predaleko u nečemu. Idem u teretanu jer to održava moj zdravi um", objasnila je svojedobno. 

Posljednjih godina Renee javnost zabrinjava i izgledom svog lica. Naime, tvrde kako je pretjerala s plastičnim operacijama i uništila svoju ljepotu. Glumica se osvrnula i na te kritike.

"U vožnji vlakom načula sam kako su holivudske dame blesave, a posebno ona Renee Zellweger. Komentirali su kako ne ličim na sebe i zašto sam to učinila. Suzdržala sam se i šutjela", ispričala je glumica. 

Dodala je kako su ju uskoro primijetili i bilo im neugodno. "Nisu mogli vjerovati da sam to ja. Rekli su mi da izgledam normalno uživo. To mi je baš bilo smiješno", rekla je Zellweger. 

Glumica odlučno odbija nagađanja da je bila podizanju lica i botoksu, iako stručnjaci za kirurgiju tvrde da je to očito. "Samo sam ostarila", ističe Renee koja je na ovogodišnjim Oscarima pobijedila u kategoriji najbolje glavne glumice s ulogom u filmu "Judy". 

Osvojila je zlatni kipić i za sporednu ulogu u mjuziklu "Chicago", u kojem joj je kolega bio Richard Gere. Svojedobno su izazvali pravu pomutnju na crvenom tepihu poljubivši se jer su slavili osvajanje Zlatnog globusa. 

Inače, Zellweger je prema napisima stranih medija prošle godine prekinula s glazbenikom Doyleom Bramhallom II. s kojim je bila u vezi od 2012. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene