Renee Zellweger nekoć je bila najslavnija punašna glumica Hollywooda, a danas je prema mišljenju mnogih premršava.

Galerija


Mnogu ju pamte kao slatkicu Bridget Jones, Britanku s nekoliko kilograma viška koje nadoknađuje velikim srcem i dobrim smislom za humor, no danas ju na ulici ne biste ni prepoznali. Glumica Renee Zellweger potpuno se transformirala, a fanove šokira svojom mršavošću.

Vezani članci Scarlett Johansson u crnom izdanju Ovo još nismo vidjeli: Dekolte zbog kojeg su sve oči bile uprte u ovu zanosnu glumicu Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Povratak sa stilom: ''Žena mačka'' možda je napunila 60, ali očito je da joj godine ništa ne mogu

Nakon što se probila početkom 2000-ih i postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda, Renee je odlučila da se više nikada neće udebljati za neku ulogu. Tako je krenula drastično mršavjeti, a njezine obline i okrugli obrazi po kojima je bila nadaleko poznata – istopili su se.

Na premijeri biografskog filma o Judy Garland, u kojem glumi naslovnu junakinju, Renee je opet zapanjila medije i obožavatelje svojim ispijenim izgledom i koščatim ramenima. 

50-godišnjakinja se prošetala crvenim tepihom u kompletiću nježno plave boje, a svoju iznimno vitku liniju nije mogla sakriti. Kroj otvorenih ramena istaknuo je ključne kosti glumice, pa su mnogi odmah komentirali kako izgleda jako mršavo te da joj je nekoliko kilograma više mnogo bolje stajalo. 

Šarm ove glumice je ležao u tome da nije bila tipična holivudska mršavica čime je svakako prkosila holivudskim standardima, no čini se da je na kraju ipak podlegla pritisku i normama. Nažalost, to nije pridonijelo njezinoj popularnosti. 

Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići