Za pamćenje!

Rene Bitorajac prisjetio se gdje je bio prije točno 18 godina: "Tulumi, kokteli i lijepe uspomene"

Rene Bitorajac (Foto: Dnevnik.hr) Rene Bitorajac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rene Bitorajac (Foto: Dnevnik.hr) Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Rene Bitorajac (Foto: PR) Rene Bitorajac o Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Rene Bitorajac, Branko Đurić Đuro (Foto: Dnevnik.hr) +0 Rene Bitorajac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Rene Bitorajac na svom je profilu na Facebooku podijelio fotografiju s Filmskog festivala u Cannesu.

Dok se najveće svjetske zvijezde ovih dana okupljaju na jednom od najprestižnijih filmskih festivala u francuskom Cannesu, svog pojavljivanja na tamošnjem crvenom tepihu prisjetio se i domaći glumac Rene Bitorajac.

Pogledaj i ovo Helen Mirren (Foto: Profimedia) Baš je bilo nezgoda! Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

Rene je na svom profilu na Facebooku objavio fotografiju nastalu prije punih 18 godina, kada je film "Ničija zemlja" u kojem je on glumio dobio nagradu za najbolji scenarij.

"'Samo' 18 godina je prošlo od crvenog tepiha u Cannesu kada je 'No man's land' osvojio nagradu za najbolji scenarij! Desno od mene Branko Đurić Đuro, partner u Ludoj kući, lijevo Danis Tanović. Odijelo by Hundić, danas demode, ali onda čudo. Tulumi, kokteli, intervjui i lijepe uspomene", napisao je Rene uz objavljenu fotografiju.

Njegovi obožavatelji također su se rado prisjetili nekih prošlih vremena i omiljenog im filma.

"Predobar film, priča i gluma", "Zasluženo, kao da je jučer bilo", "Filmčina", "Oskarovac naš, rođen si za crveni tepih", poručili su Reneu u komentarima.

Rene je u filmu redatelja Danis Tanovića glumio jednu od glavnih uloga, a film je uz nagradu u Cannesu osvojio je i brojne druge, između ostalih Oscar i Zlatni globus za najbolji strani film.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Scarlett Johansson, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) +8 Scarlett Johansson, Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: AFP) Celebrity Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene