Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Županijski sud u Puli ukinuo je nepravomoćnu presudu Općinskog suda Reneu Bitorajcu i Tariku Filipoviću , a suđenje za naknadu štete vraćeno je na početak.


Rene Bitorajac i Tarik Filipović neće morati platiti 4,2 milijuna kuna odštete Pučkom otvorenom učilištu u Pazinu zbog požara koji je izbio tijekom izvođenja njihove predstave 'Magic act show' 2004. godine.

'Naša ljubav nije privid, drago mi je da ljudi to vide'

Vezani članci Tarik i Lejla FIlipović Tarik i Lejla Filipović reagirali na uvredljiv komentar ispod zajedničke fotke: "Uvijek se iznenadim kakvog polusvijeta ima" Goran Višnjić i Tarik Filipović Višnjić i Filipović raspametili obožavateljice zajedničkom fotkom, ali jednoj se stvari neki nikako ne mogu načuditi

Naime, prskalica je tada slučajno zapalila zavjesu, a vatra se proširila na prva dva reda gledališta. Učilište je tužilo Bitorajca i Filipovića te njihovog menadžera Tomislava Kašljevića.

S poznatim glumcem Reneom Bitorajcom provjerili smo kako se osjeća nakon ukinuća presude.

'Istina je da je presuda ukinuta. Zadovoljni smo. Ne možemo biti potpuno sretni jer cijela stvar još uvijek nije gotova, ali zadovoljni smo', rekao je glumac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook