Nije to očekivao

On je danas u sretnom braku s muškarcem, a sad ga tuži bivša žena, i to zbog pomalo bizarnog razloga

Elton John (Foto: AFP) Elton John (Foto: AFP) AFP 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John (Foto: AFP) Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) +0 Elton John (Foto: AFP) Galerija

Renate Blauel tuži Eltona Johna i traži od njega čak 3 milijuna britanskih funti.

Bivša supruga Sir Elton Johna, danas 67-godišnja Renate Blauel, tuži ga i traži od njega čak 3 milijuna britanskih funti jer tvrdi kako je on prekršio dogovor i uvjete njihova razvoda nakon što je spomenuo brak u svojoj autobiografiji.

Renate Blauel udala se za Eltona 1984. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Brak su okončali nagodbom zahvaljujući kojoj je ona postala bogatija za iznos između pet i deset milijuna funti.

Prema pisanju britanskog The Suna, Renate podnijela je svu dokumentaciju Visokom sudu jer je 73-godišnji Elton prekršio dogovor. Zbog toga se pogoršalo njezino mentalno stanje, i to zato što je on u autobiografiji spomenuo njihov brak. Čak se navodi da je ona tražila zabranu izdavanja danas cijenjene knjige "Rocketman" iz 2019. godine.

Prema sudskim spisima, Elton je pristao ukloniti neke dijelove prije nego što je objavio knjigu prošle godine. Međutim, u jednom dijelu izražava žaljenje što je slomio srce svoje bivše supruge koju je upoznao dok je radio na albumu "Too Low for Zero" 1983. godine.

"Elton je u šoku i rastužila je ga Renateina tvrdnja, pogotovo zato jer je imao samo lijepe riječi za nju i nahvalio ju je. Oduvijek je imao vrlo korektan odnos s njom, poštuje ju i nikada ne bi razotkrio nešto iz njihova braka. Nada se da će ona shvatiti smisao svega i odustati od tužbe", izjavili su njemu bliski izvori.

Elton je 2005. godine sklopio civilno partnerstvo s Davidom Furnishom. Par se formalno vjenčao 2014. godine, nakon što su istospolni brakovi postali legalni u Engleskom i Walesu, a par ima dvojicu sinova.

Renate se 2001. godine preselila u Njemačku, a navodno je s novim partnerom kupila kuću u Londonu, ali tamo dosad nije boravila.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +0 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Najljepša novinarka ponovno sama? Sve su glasnija šuškanja o krahu ljubavi nje i snagatora kojeg je ljubila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene