Glumica Renata Sabljak ne propušta niti jednu reviju domaćeg dvojca eNVy room.

Galerija


U ponedjeljak je u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt održana modna revija za koju se uvijek traži ulaznica više.

Riječ je o reviji modnog dvojca eNVy room koja je okupila kremu zagrebačkog društvenog života na jednom mjestu, a najviše pažnje standardno su pokupile poznate dame koje su blistale u toaletama dizajnera bez kojih modna scena jednostavno ne bi bila ista.

Među uzvanicima je bila i jedna dama koja je blistala u raskošnoj, crvenoj toaleti, no moramo priznati kako ju na prvu nismo prepoznali. Ipak, brzo smo shvatili kako se radi o 42-godišnjoj glumici i pjevačici Renati Sabljak, glumici kazališta "Komedija". 

Renata je s godinama itekako promijenila imidž od početaka svoje karijere, a dosad smo ju mogli vidjeti s dugom, smeđom kosom, ali i dužom plavom kosom, bilo da ju je nosila potpuno ravnu, kovrčavu ili često u pomno zalizanom repu.

Podsjetimo, glumica se 2008. godine udala za Roberta Preleca, a danas ističe kako je samohrana majka dvojice sinova, Luke i Borne, te kako joj je to najzahtjevnija, ali i najljepša uloga u životu.

Također, Renata je već godinama vrlo vokalna kad je riječ o podizanju svijesti o autizmu jer je ponosna majka dvojice takvih dječaka, a mnogi su joj kolege javno upućivali podršku na hrabrosti i snazi.

Iako je u posljednjem intervjuu 2018. godine istaknula kako njezino srce još uvijek nije osvojio neki drugi muškarac, možda se to promijenilo a da i ne znamo, jer Renata doista blista! 

Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?