Kao pobjednica, Renata Sabljak odabrala je Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka kojemu će Nova TV u njezino ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.


Totalno neprepoznatljiva Renata Sabljak izazvala je opće iznenađenje i sa samim izgledom , te naravnom izvedbom megahita 'Forget You' Cee Lo Greena te odnijela svoju prvu pobjedu u showu.

Vezani članci Slika nije dostupna Sličnost je nevjerojatna - vratila nas u Hrvatske 80-te! Slika nije dostupna Prepoznajete li Sašu? Zaslužio je drugu pobjedu kao Annie Lennox!

'Skuhat ću se u tom dodjelu. Kao filana paprika ću biti', komentirala je Renata na probama, no kao prava profesionalka Renata je jednostavno oduševila.

Saša Lozar i Renata Sabljak imaju natjecateljsku prošlost koja ih veže.

'Ja čak negdje ne mogu ni naći obrise Renate! Pojeo ju je totalno! Svaka čast! U ulozi do kraja!' poručila joj je pridružena članica žirija Mia Kovačić. Tomo je također bio zapanjen transformacijom te je komentirao: 'Apsolutno fantastično. Mislim da je ovo naprosto vrhunac svega na čemu smo radili gdje je sve došlo skupa ples, koreografija, šminka, protetika, boja, sve!' a Sandra je ostala bez teksta da joj je odmah rekla ocjenu: 'Dvanaest! Bravo! Ovo je dobrano zasluženo!'

Kao pobjednica, Renata je odabrala Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka kojemu će Nova TV u njezino ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.

Pobjednički nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook