Renata Lovrinčević 2000. se godine okitila krunom Miss Universe Hrvatske, a i danas izgleda odlično.

Galerija


I u petom desetljeću bivša Miss Universe Hrvatske izgleda besprijekorno.

Vezani članci Tatjana Jurić i Mia Kovačić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Tatjanu Jurić nikada nismo vidjeli u izazovnijem izdanju, a na event je stigla u društvu lijepe Mije Tijana Krstić (Foto: Instagram) Srpska manekenka i dizajnerica zbog Dubrovčanina Tina Sentića zavoljela je Hrvatsku!

Renata Lovrinčević Buljan davne se 2000. godine okrunila titulom Miss Universe Hrvatske. Danas je sretno udana, ima dvoje djece, 41 godinu, ali i lice i figuru iz snova.

Svojim senzacionalnim izgledom plavokosa Splićanka i osobna trenerica pohvalila se i sinoć u Kaštelima, gdje je modna dizajnerica Jelena Bošnjak predstavila svoju novu kolekciju koju je odlučila posvetiti večernjim haljinama.

U društvu prijatelja i klijenata dizajnerica je novu kolekciju prikazala u vrlo intimnoj atmosferi, a radi se o komadima koji slave ženstvenost i romantičnost.

Renata Lovrinčević 3 (Foto: Ivan Gudić)
Renata Lovrinčević 3 (Foto: Ivan Gudić)

Renata je također podržala rad dizajnerice, a vjerujemo kako ćemo ju ubuduće viđati u haljinama iz kolekcije jer ipak se radi o komadu u kojem ju i najčešće viđamo, a svaki model koji odjene pristaje joj kao saliven.

Renata Lovrinčević 4 (Foto: Ivan Gudić)
Renata Lovrinčević 4 (Foto: Ivan Gudić)

Kako i ne bi kad se bivša manekenka još uvijek može pohvaliti linijom iz snova.