Renata Lovrinčević Buljan uživa u svom obiteljskom životu u rodnom Splitu.


Sjećate se Miss Universe 2000.? Renata Lovrinčević Buljan odnijela je te godine krunu, ponajviše zahvaljujući svojoj sjajnoj formi i kovrčavoj kosi. Otad se puno toga za zgodnu Renatu promijenilo, no nešto je i ostalo isto. Naime, Renata nije ostarila ni dana u proteklih 17 godina, već i dalje izgleda jednako sjajno.

Vezani članci Renata Lovrinčević (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) 43-godišnja splitska misica i danas izgleda senzacionalno, a njezino srce već 26 godina ima samo vojnik Petar U društvu triju splitskih misica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 U društvu splitskih misica: Okrunjene ljepotice danas uspješne poslovne žene koje podržavaju jedna drugu!

To može zahvaliti zdravoj hrani, ali i svom poslu fitness trenerice. Da joj se jako treniranje isplati, pokazala je i ovih dana na plaži u Splitu, gdje je uživala u prvim vrućim danima. U kupaćem kostimu njezina sjajna građa došla je do izražaja.

Ono što se u njezinom životu promijenilo otkako je dobila titulu jest činjenica da se udala te postala majka dva dječaka.