Pozvali je natrag

Bili su to najljepši dani njezinog života, a sada se ponovno vraća!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mineu ćemo ponovno vidjeti u showu Tvoje lice zvuči poznato, ali ovoga puta kao počasnog člana žirija.

U prošloj sezoni Renata Končić Minea oduševljavala je gledatelje svojim transformacija, asada su je odlučili pozvati natrag. Mineu ćemo ponovno vidjeti u showu Tvoje lice zvuči poznato, ali ovoga puta kao počasnog člana žirija.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Muškarac koji je osvojio Mineino srce: 'Jednostavno se desilo'

'Dani sudjelovanja u showu Tvoje lice zvuči poznato jedni su od najljepših dana u mom životu, to definitivno neću zaboraviti nikada. Otvorila su mi se mnoga vrata nakon tog showa, ja sam se pokazala u drugačijem showu sama sebi ali i drugima i jednostavno sam sa sjetom ovdje i fali mi moja ekipa', kaže Minea. 

Pobjednika prošle emisije, Ivana Šarića, ovoga puta gledat ćemo kao kralja rock and rolla, Elvisa Presleya, a otpjevat će poznatu pjesmu ‘Jailhouse rock’. Đušan Bućan izvest će techno brojalicu ‘Pump up the jam’ belgijske hip-hop grupe Technotronic. Kako kaže, veseli se kosi i štiklama, ali i tome što će biti crnkinja te dodaje:

'Moram biti lijepa, moram biti manekenka i moram lijepo pjevati.. čas posla!'.

Saša Lozar, kojega smo u prošloj epizodi gledali kao balerinu Taylor Swift, ovoga puta okreće se u jednom potpuno drugom smjeru, a vidjet ćemo hoće li biti jednako uspješan kao okorjeli rocker Alice Cooper s pjesmom ‘Poison’. Ivana Marić utjelovit će Christinu Aguileru s pjesmom ‘Lady marmalade’, a Renata Sabljak švedsku grupu Europe s hit pjesmom ‘The final countdown’. I dvije imenjakinje vratit će nas u osamdesete sa smiješkom na licu. Tako će Maja Šuput izvesti pjesmu ‘Mangup’ grupe Srebrna krila, a Maja Posavec transformirat će se u Doris Dragović. „Meni je to super! Ja volim to putovanje kroz vrijeme!“ izjavila je Maja Posavec koja će pjevati pjesmu ‘Željo moja’. Luka Bulić gledatelje uvijek počasti iznimnim transformacija, a kakav će biti kao Severina s pjesmom ‘Gas, gas’, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene