Sumnjivo i lažno!

Minea se opet bori s istim problemom, upozorila sve na što paziti i poručila: ''Ne nasjedajte!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Renata Končić Minea otkrila je da se ponovno koriste njezino ime i fotografije za lažne oglase o mršavljenju.

Pjevačica i voditeljica emisije Nove TV "IN magazin" Renata Končić Minea (43) otkrila je na Instagramu da se opet suočava s istim problemom kao prije. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"Ponovno su se pojavili lažni oglasi i web-stranica. Ne nasjedajte i prijavljujte", napisala je Minea. Naime, voditeljica je još jednom žrtva internetske prevare, a upotrebljavaju se njezino ime i fotografije za tablete za održavanje linije i mršavljenje. 

"Ljubav za sve, samo za prevarante i mutikaše ne! Hvala vam svima koji ste mi javili da su se opet pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama. Nemojte na sumnjive oglase dati niti jedan klik, a kamoli svoje osobne podatke. Sve moje poslovne partnere kao i proizvode koje osobno koristim možete vidjeti baš ovdje, na mom verificiranom profilu na Instagramu. Budite mi dobro i čuvajte se", istaknula je Minea. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

Dobila je veliku podršku svojih pratitelja kojima je na Instagram storyju objasnila kako uočiti lažni oglas. S istim problemom borila se i u kolovozu prošle godine, kada su joj također ukrali fotografije i koristili njezino ime za lažne oglase. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene