Usporedili je s barbie!

Minea sve zgodnija i zgodnija: Pokazala noge u mini roza haljini i oduševila svoje fanove!

Minea - 4 Minea - 4 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea Minea - 5 Minea - 4 Minea - 2 Minea - 1 Minea - 10 Minea - 9 Minea - 8 Minea - 5 +6 Minea - 4 Galerija

Renata Končić Minea oduševila je publiku i pratitelje fotografijom u kratkoj roza haljinici koja je istaknula njezinu figuru.

Renata Končić Minea oduševila je prisutnu publiku u Žminju i svoje pratitelje na Instagramu hrabrim odabirom odjevne kombinacije.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

Pjevačica i voditeljica odjenula je ružičastu kratku haljinu koja je savršeno istaknula njezinu figuru i noge, a cijeli outfit Minea je upotpunila divljom frizurom.

Kosu je sitno nakovrčala, za razliku od uobičajene frizure s opuštenim loknama, a pratitelji su ostali oduševljeni i mnogi je usporedili s lutkom Barbie.

''Kako volim ovaj trenutak pred izlazak na binu!'' napisala je pjevačica u opis fotografije.

''Ajme, predivna si!'', ''Kao princeza na zrnu graška'', ''Prelijepa si i prezgodna i doktorica za feštu!'' naglasili su pratitelji u komentarima.

Minea je nedavno izbacila i novu pjesmu ''Bio, bio'', koju je snimila u duetu s kolegicom Nikom Zorjan iz Slovenije.

Djevojke će premijerno pjesmu izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a za IN Magazin rekle su koja im je bila motivacija.

''Nika je jedna mlada osoba, Slovenkica, koja je predraga prije svega i ima, prije svega, već jednu lijepu karijeru iza sebe. Moram reći da mi je čak i imponiralo kad su me pitali za duet jer smatram da je uvijek pozitivno kad te mladi žele. Duet nikad ne planiram, oni se dogode spontano i u momentu ako je pjesma stvarno dobra", rekla je Minea.

Iako se ljeto bliži, odmor će, kako nam otkriva Minea, ipak malo pričekati, jer u šali kaže, dosta su se glazbenici odmarali. Tako da i nju, uz koncerte, čekaju i nove pjesme, kojima će zasigurno razveseliti svoju publiku.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 3 Rebel Willson i Ramona Agruma Rebel Wilson, Hugh Sheridan, Ramona Agruma +4 Rebel Wilson, Ramona Agruma, Hugh Sheridan Celebrity Iznenadila objavom da se zaljubila u atraktivnu plavušu, obožavatelji nisu imali pojma da je gej!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 1 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 2 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 3 +8 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 4 Celebrity Udala se Britney Spears, svadbu je zasjenio skandal: Bivši joj je upao nepozvan i napravio kaos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene