Renata Končić Minea objavila je fotografiju na kojoj pozira u lepršavoj haljinici s cvjetnim uzorkom, a svi se slažu kako izgleda nevjerojatno.

Galerija


Pjevačica i voditeljica emisije Nove TV "IN magazin", Renata Končić Minea (43), na Instagramu često dijeli fotografije detalja iz svog života, a fotkom u lepršavoj haljinici s cvjetnim uzorkom oduševila je brojne pratitelje.

Vezani članci Mia i Minea Mia i Minea uputile ohrabrujuću poruku: ''Borimo se zajedno, odgovornost je na svima nama'' Vesna Pisarović Pogledajte kako su naše zvijezde stvorile čarobnu atmosferu koncerta "Želim život"

"Stani i pomiriši cvijeće", napisala je Minea u opisu fotke na kojoj pozira očito u sjajnom raspoloženju. "Slatkica", "Nemam riječi, krasotica", "Preslatka", "Ti si najljepši cvijet", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotke. Minea je za fotku dobila preko dvije tisuće lajkova.

Pjevačica i voditeljica gotovo svakom svojom objavom na Instagramu izazove slične reakcije, a najčešće dobiva pohvale za mladolik izgled u 44. godini.

Jedva je sakrila grudi ispod sakoa, a ono što je imala na sebi teško da se može i nazvati odjevnim predmetom

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate