kakva žena!

Prezgodna Minea pohvalila se vitkim nogama u vrućim hlačicama, prizor je neke ostavio bez teksta!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea +0 Minea Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u vrućim hlačicama od trapera, kojom je raspametila obožavatelje.

Pjevačica i voditeljica "IN magazina", Renata Končić Minea (44), oduševila je obožavatelje svojom novom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP jednostavno - wow! Baš kad smo pomislili da Minea ne može biti ljepša, ona nas je razuvjerila u svojem najglamuroznijem izdanju dosad!

Minea je za vikend održala koncert u Biogradu na Moru, pa je odlazak u toplije krajeve iskoristila i kako bi uskočila u vruće hlačice od trapera u kojima je pokazala vitke noge, a iskombinirala ih je sa štiklama, topićem i sakoom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Zgodnica", "Noge za deset", "Predivna si, nemam riječi", "Ljepotica", "Uvijek vas je lijepo vidjeti i čuti vaš prekrasan glas", samo je dio komplimenata koje je dobila uz brojna srca i lajkove.

Slične reakcije Minea izazove svakom svojom fotkom, a vjerni obožavatelji je često obasipaju i komplimentima na račun njezina nevjerojatno mladolikog izgleda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene