Godine joj ništa ne mogu!

Minea u ultrakratkoj haljinici u prvi plan izbacila noge: ''Stvarno predivna žena, i mlađe joj mogu pozavidjeti!''

Renata Končić Minea Renata Končić Minea In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renata Končić Minea Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila fotografiju u kratkoj haljini pa dobila niz komplimenata na račun ljepote i mladenačkog izgleda.

Voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea svojim hitovima i dalje zabavlja vjerne obožavatelje, pa čak i u susjednoj nam Sloveniji, gdje je održala koncert, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije iza pozornice.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

"Backstage moments iz dežele. Jučer smo pjevali do ranog jutra u "La Siesta" clubu Markovci i bilo je preeedivno", napisala je 44-godišnja Minea uz objavljene fotografije na kojima pozira u ultrakratkoj haljinici, u kojoj je pokazala duge noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

"Lijepa", "Mmmm, ljepota", "Bravo, lijepo vas je vidjeti. Predivni ste", "Avion", "I mlađe joj mogu zavidjeti", "Bombon", "Djevojčica", "Dama sa stilom", "Slatka si", "Stvarno lijepa dama", "Predivna žena", "Prava bomba", nahvalili su je obožavatelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene