Renata Končić Minea i Slađan Ašanin prekinuli su dugodišnju ljubavnu vezu.

Galerija


Pjevačica i televizijska voditeljica 41-godišnja Renata Končić Minea prekinula je sedmogodišnju vezu s umirovljenim nogometašem, 47-godišnjim Slađanom Ašaninom

Vezani članci Vesna Pisarović Pogledajte kako su naše zvijezde stvorile čarobnu atmosferu koncerta "Želim život" Demi Rose (Foto: Instagram) Hoće li on požaliti? U bikiniju koji joj je jedva obuzdao obline pokazala bivšem što je izgubio

Do kraja dugogodišnje ljubavi došlo je prije nekoliko mjeseci, što nam je i sama Minea potvrdila.

''Nikada nisam iznosila detalje svoga privatnog života u javnost, pa ne bih ni sada ulazila detaljno u razloge prekida svoje veze. Slađan i ja smo se razišli mirno i korektno s obostranim poštovanjem. Danas sam posvećena poslu i novim projektima, kako televizijskim tako i glazbenim, te uživam u tome. Okrenula sam novu stranicu u životu i veselim se novim pobjedama u svim segmentima svog života'', rekla nam je Minea.

Ona i Slađan slovili su kao jedan od najdugovječnijih parova hrvatske scene, a njihova se ljubav rodila iz prijateljstva.

"Ja ne kažem da imam dobro ili loše, ja sam u ljubavi dok sam sretna, sretna sam i tako funkcioniram. Kad nisam sretna, onda se mičem iz nje jer ljubav mora biti lijepa", otkrila je Minea prošle godine ekipi IN magazina kada je predstavljala novu pjesmu "Čovjek sa dva lica".

Atraktivnu Gloriju opsjedaju porukama na Facebooku i Instagramu, ali ona poručuje: ''Ništa na brzinu''