Remi otkriva koje kvalitete mora posjedovati idealni frajer da je osvoji, ali kaže - ne mora znati repati!


Mirela Priselac poznatija kao Remi iz Elementala tijekom ove srijede nastupila je na Urban Wednesday u Green Goldu u Zagrebu, ali bez svoje grupe.

>> Video koji ćete pogledati još 100 puta: Golišave plesačice u centru Zagreba!

Vezani članci Slika nije dostupna Remi o skandalu: I dalje stojim iza svojih riječi! Slika nije dostupna Elemental predstavlja novi album tulumom u Rijeci!

'Iz moje perspektive kao reperice, imam mikrofon u ruci i repam svoje tekstove. Ne osjećam preveliku razliku kad sam sama, ali naravno da mi je s bendom drugačije. Ovo kad ja repam sama, onda imam osjećaj da sam izašla iz svoje sigurne zone pa postoji neka doza adrenalina', otkrila je Remi za Dnevnik.hr.

Kako Remi ima i veliki broj muških fanova koji su se 'navukli' na glazbu Elementala upravo zbog nje, a i često je ističu kao pojam lijepe žene, upitali smo je kakav frajer mora biti da ju osvoji. 'Mora imati ono nešto, neki X faktor, mora imati seksipil, mora me privući na intelektulanom nivou i mora imati malo smisla za humor, da nije dosadan', otkrila je. Pitali smo je i je li mora znati repati, a ona je sa smiješkom odgovorila: 'Ne mora!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook