Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stiže prava poslastica za ljubitelje pirata! Snima se reklama u Hrvatskoj, a i vi se možete prijaviti da budete dio te priče!


Na službenoj Facebook stranici Embassy Films Croatia objavljen je poziv svim zainteresiranima da se jave na audiciju za pravu gusarsku reklamu.

Vraća se Jack Sparrow: Snima se nastavak 'Pirata s Kariba'!

Vezani članci Johnny Depp (Foto: Screenshot) Svaka čast! Johnny Depp na poseban je način uljepšao Božić djeci oboljeloj od raka Johnny Depp (Foto: Screenshot) Kraj ere Jacka Sparrowa: Slavni glumac izbačen iz filma koji ga je obilježio za cijeli život!

'Prvi casting / audicija bit će u Zagrebu, u subotu 15.2.2014. na adresi Petrova 40, od 12 do 16 sati. U utorak 18.2.2014. najavljujemo drugi casting / audiciju u Dubrovniku. Snimanje će biti početkom ožujka u Dubrovniku. Javite se', piše na njihovom Facebook profilu.

Snimanje će u Dubrovniku početi već početkom ožujka ove godine. Embassy Films Croatia radili su i na seriji 'Game of Thrones', koja se također snimala u Hrvatskoj. 'Snimanje TV REKLAME ('gusarske priče') biti ce početkom ožujka u Dubrovniku!', poručili su na svojoj Facebook stranici.

Iako je prvo izašla informacija da se snima film 'Pirati s Kariba', Embassy Fils Croatia su dematirali tu informaciju i potvrdili kako se radi o reklami.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook