Ryan je vrijeme u Hrvatskoj iskoristio i za snimanje reklame za vlastiti gin Aviation.

Galerija


Prije nešto više od mjesec dana, slavni holivudski glumac boravio je u Hrvatskoj, točnije u Rovinju.

Vezani članci Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek prigodnim se videom oprostila od Hrvatske: ''Bila je to jedna divna avantura'' Snimanje filma \"The Hitman\'s Wife\'s Bodyguard\" (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Noćna akcija na krovu javne garaže iza jednog hotela iznenadila Zagrepčane

Radi se o 42-godišnjem holivudskom ljepotanu Ryanu Reynoldsu koji je u Lijepoj našoj snimao film "Hitman's Bodyguard 2" s još dvije velike holivudske face - Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom.

Ipak, Ryan je vrijeme u Hrvatskoj iskoristio i za snimanje reklame za vlastiti gin Aviation koju je sada napokon predstavio milijunima obožavatelja.

Reklama je nastala u suradnji s redateljem Bryanom Rowlandom, a za idealnu lokaciju izabrao je stari kaštel u Kršanu.

U njoj Ryan stvara savršenu bocu za svoje piće, a na setu za reklamu bila je i Ryanova supruga Blake Lively s kojom on upravo čeka treće dijete i koja je u Hrvatsku tada stigla u potpunoj tajnosti.

Tek je njihova zajednička fotografija na Instagramu otkrila da je i plavokosa ljepotica na našem teritoriju.

Reklama je u jedan dan pregledana gotovo 2 milijuna puta, a najjeftinija boca Reynoldsovog gina stoji 33 dolara. Osim toga, u ponudi su i majice, šilterice, jakne, hoodiece te setovi za pravilno posluživanje.

Dodatni izvor zarade nikada nije loša stvar, kao ni svaka dodatna promocija za Hrvatsku. Kad bolje pogledamo, Ryan je najmanje reklamirao Hrvatsku na društvenim mrežama dok je bio tu, dok su Salma i Samuel odradili odličan posao. Ipak, sad se iskupio. 

Ipak ju je varao u prošlosti: Ljubomorni ispad Beyonce na košarkaškoj utakmici postao hit na Twitteru