Glumica Reese Witherspoon progovorila o najbolnijem periodu svog života.


Slavna glumica Reese Witherspoon progovorila je o bolnoj rastavi od supruga Ryana Phillippea. U jednom je intervjuu navela da joj je to bio jedan od najtežih perioda u životu. Whiterspoon je kao razloge rastave navela "nepomirljive razlike u karakterima" kada je, nakon sedam godina braka, podnijela sudski zahtjev u studenom 2006. godine.

VIDEO S ovakvim se komentarima na ulici zvijezde svakodnevno susreću

Vezani članci Ryan Phillippe Već ima 46 godina?! Njega baš dugo nismo vidjeli, a i dalje je jednako prezgodan kao i u 90-ima kada su žene ludjele za njim! Slika nije dostupna Holivudska glumica trudna s trećim djetetom?!

'Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala.Nisam se mogla smiriti, bila sam očajna! Postoje stvari u životu s kojima sam se teško mirila, kao što je razvod. Nekada je teško shvatiti kako je mogućeda se to stvarno dogodilo. Ipak, ako ste napravili loš izbor, morate se suočiti s odgovornošću', rekla je slavna glumica.

'Ne možete se nikome ispričavati zbog toga što ste ljudsko biće. Svi se ponekad osjećamo izgubljeno, slabo, tužno i očajno. Sve sam preživjela jednog jutra kada sam se probudila i pomislila da se ne želim više tako osjećati', dodaje glumica.

Nakon razvoda bila je u vezi s glumcem Jakeom Gyllenhaalom, a 2011. glumica see ponovno udala za Jima Totha s kojim je godinu dana kasnije dobila sina Tennessee Jamesa.
Witherspoon ima dvoje starije djece - kćer Avu i sina Deacona sa svojim prvim suprugom Ryanom Phillippeom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook