U pripijenoj haljinici njezina je guza izgledala bolje no ikad!


Jennifer Aniston bila je jedna od zvijezda čiju s izjavu novinari očajnički željeli dobiti na crvenom tepihu povodom dodjele prestižne nagrade Oscar. Ryan Seacrest, novinar E! Newsa jedan je od onih koji su dobili priliku razgovarati sa slavnom glumicom, a tijekom njegovog se intervjua dogodilo simpatični detaljčić.

Vezani članci Maggie Wheeler Uloga naporne Janice promijenila joj je život, a evo kako 17 godina poslije izgleda ženica piskutava glasa koja je opsjedala Chandlera! Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Imala je samo 25 godina kada je utjelovila legendarnu Rachel, a danas s 52 godine izgleda gotovo isto kao i tada!

Dok je Jennifer odgovarala na postavljeno pitanje, iza leđa joj je prošla prijateljica Reese Witherspoon te ju uštipnula za guzu na crvenom tepihu.

Oscarovski selfie: Uletila joj u kadar, no je li je i uspjela zasjeniti?

Jennifer je poskočila, ali sa smiješkom pozdravila svoju prijateljicu.

Slična situacija dogodila se na dodjeli nagrade Zlatni globus kada je sličnu spačku izvela sama Jennifer.

Kad je voditelj Ryan Seacrest završavao intervju s Kat Hudson i pripremao se za sljedeći, s Jennifer Aniston, Jenn je došla do njih i rekla: 'Oprosti, morala sam je zgrabiti!' te nakon toga zgrabila Kate za stražnjicu. Kate to nije nimalo zasmetalo, dapače, slatko se nasmijala na račun cijele situacije te priznala da joj je bilo ugodno.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook