Reese Witherspoon izdala ravnoteža na proslavi rođendan Jennifer Aniston u Los Angelesu.

Galerija


Izgleda kako se jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša, glumica Reese Witherspoon itekako dobro zabavila na rođendanskoj proslavi svoje kolegice Jennifer Aniston, a u ranim jutarnjim satima izdale su je i noge.

Vezani članci Jennifer Aniston Šuškalo se da se pomirila s Bradom Pittom, ali sad je uhvaćena s još jednim bivšim partnerom Slika nije dostupna VIDEO Guza kojoj nitko ne može odoljeti – zgrabila ju pred svima!

Reese je pri odlasku sa zabave pala na stepenicama prilikom odlaska kući. Na licu 42-godišnje glumice vidio se i poprilični umor pa su mnogi obožavatelji pretpostavili kako je svemu kumovala i koja popijena čašica alkohola više.

Silazeći stepenicama u visokim potpeticama i minijaturnoj haljini Reese je izgubila ravnotežu, a od pada je nije uspio spasiti ni djelatnik hotela koji se nalazio u blizini, no uz njegovu je pomoć crveneći se ušla u automobil koji ju čekao.

Reese je na Jenniferinoj zabavi partijala s Gwyneth Paltrow, Laurom Drenn, Sandrom Bullock i Courteney Cox te mnogim drugim zvijezdama koje nisu htjele propustiti veliku zabavu.

Među uzvanicima se pojavio i Jenniferin bivši suprug Brad Pitt što je izazvalo veliko zanimanje javnosti i potvrdilo obnovljeno prijateljstvo ali i potaknulo šuškanja o mogućoj obnovi ljubavi što njihovi obožavatelji itekako priželjkuju.

Obnovljeno prijateljstvo ili nešto više: Holivudski zavodnik viđen na rođendanskoj proslavi bivše supruge

Novi skandal trese kraljevsku obitelj: Otac Meghan Markle medijima ustupio pismo koje mu je poslala

O tome se i danas priča: Najveći skandali i kontroverze s dodjele Grammyja