Odustala od filma

Svađa među kolegicama: 'Neću lagati, bilo je teško raditi s njom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serijal o Christianu Greyju i Ani Steel novim je potezom redateljice doveden pod veliki upitnik.

Redateljica filma '50 nijansi sive' Sam Taylor-Johnson službeno je objavila kako odustaje od daljnje suradnje na serijalu!

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson - 3 Što mislite? Imamo li novog Jamesa Bonda? O mišićavom ljepotanu šuška se već mjesecima, a od uloge života ga dijeli još samo sitnica!

'Rad na ovakvom filmu bilo je intenzivno i nevjerojatno putovanje na kojem sam iznimno zahvalna', kratko je izjavila Sam za US Weekly.

Nikada ne želi vidjeti seksi scene: 'Bilo bi to jako čudno'

'Moram se zahvaliti Universalu na prilici i svima s kojima sam surađivala na filmu, posebno Jamieju i Dakoti. Iako neću raditi na nastavcima, želim svu sreću novom redatelju', stoji u priopćenju Taylor-Johnson.

Redateljičina objava dolazi nakon njenog priznanja da joj je bilo iznimno teško surađivati s autoricom knjiga iz serijala '50 nijansi sive' E.L.James. 'Neću lagati, bilo je teško raditi s njom. Svađale smo se, no uglavnom su to bile konstruktivne svađe i uvijek smo ih nekako rješavale', priznala je redateljica

 No, šuška se kako ni  glavni glumci, Jamie Dornan i Dakota Johnson, nisu zadovoljni uvjetima te navodno traže veće honorare, a 'šefovi' u Universalu nisu time oduševljeni. Cijeli serijal nakon najnovijih događaja stoji pod upitnikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene