Vidi se da je zadovoljna!

Izgubila je više od 30 kilograma, rezultatima se sad hvali u tangama: Objavila je nove fotografije svoje nevjerojatne transformacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson jako je zadovoljna transformacijom i gubitkom više od 30 kilograma pa svakodnevno dijeli svoje fotografije da se pohvali rezultatima.

Rebel Wilson (41) uživa u preobrazbi svog tijela i ne propušta priliku pokazati obožavateljima koliko dobro izgleda.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Glumica, koja je poznata po komedijama "Na putu do zvijezda" i "Prevarantice", objavila je na Instagram storyjima svoje fotografije u donjem rublju. "Ona je glamurozna na setu danas", istaknula je Rebel kraj prve slike na kojoj je pokazala prednji dio tijela. 

Na drugoj je fotografiji pozirala iz profila i u prvom je planu bila njezina stražnjica u tanga gaćicama. Rebel je isplazila i jezik dok se fotografirala u ogledalu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Inače, Wilson je, kako su pisali američki mediji, izgubila više od 30 kilograma. Trener Jono Castano zaslužan je za glumičinu nevjerojatnu transformaciju, a otkrio je i tajnu njezine dijete. Kaže kako je Rebel od vježbanja uspjela napraviti zabavu, a razlog zbog kojeg je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smijeh.

Rebel je početkom veljače prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, no nije otkrio što je razlog.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene