Obara s nogu!

Nitko se još ne može nadiviti njezinoj transformaciji, a u mini haljini je pokazala da uživo izgleda još bolje nego na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson je u godinu dana izgubila više od 30 kilograma, a svojom nikad vitkijom figurom pohvalila se na partyju gdje je u mini haljini zasjenila sve prisutne.

Glumica Rebel Wilson svojom transformacijom ne prestaje oduševljavati javnost, a sada je potvrdila da uživo izgleda još bolje nego na Instagramu,

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Rebel se pojavila na Academy Museum of Motion Pictures i Vanity Fair partyju koji je okupio brojne poznate face, ali ona ih je sve zasjenila kada je zakoračila na crveni tepih u maloj crnoj haljini u stilu sakoa.

Simpatična Australka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", samouvjereno je pred fotografima pokazala svoju novu figuru, a njezini fanovi su se složili da je jedna od rijetkih zvijezda koja uživo izgleda čak još bolje nego na Instagramu.

To joj je zbilja velik kompliment nakon što je nedavno zapalila društvene mreže u crvenom badiću s dekolteom do pupka.

Rebel se, inače, još u studenom prošle godine pohvalila da je dosegla željenu težinu od 75 kilograma, no fanovi su uvjereni da je od tada još smršavjela. Njezin trener Jono Castano otkrio je kako tajna njezine nevjerojatne transformacije leži u tome što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu.

  1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) +8 Natalia Vodianova (Foto: AFP) Celebrity Rodila je petero djece, ali kada zakorači na modnu pistu postaje njezina vladarica i toj se ljepoti svi dive!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene