Rebel Wilson na Instagramu je objavila video na kojem se gola sunča na balkonu u Londonu.

Galerija


Glumica Rebel Wilson (41) tijekom prošle godine izgubila je nevjerojatnih 30 kilograma te je svoju transformaciju, na kojoj je naporno radila, bilježila na društvenim mrežama.

Vezani članci Rebel Wilson O njezinu nevjerojatnom gubitku kilograma i dalje se priča, ali još uvijek se može pohvaliti bujnim dekolteom Rebel Wilson Wow! Skinula je 30 kilograma pa se uvukla u uske kožne hlače, a čini se da ne kani stati s mršavljenjem

Da je osim nove figure stekla i veće samopouzdanje, potvrđuje njezina posljednja objava na Instagramu.

"Kad u Londonu izađe sunce, odmah se bacam na golo sunčanje", napisala je u opisu snimke na kojoj kao od majke rođena leži na suncu i jedino što nosi su sunčane naočale.

Objava je potaknula lavinu reakcija njezinih obožavatelja koji su budno pratili njezin gubitak kilograma i redovito je na tom putu obasipali komplimentima i potporom.

Rebel je i nedavno užarila društvenu mrežu fotkama na kojima je potpuno odjevena, ali nosi uske kožne tajice zbog kojih su mnogi pomislili da je izgubila i više od 30 kilograma, iako se još u studenom prošle godine pohvalila da je time dosegla svoju željenu težinu.

Australska glumica koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo" trenutačno boravi u Londonu zbog posla, no nije poznato koji je njezin sljedeći projekt.

Rebel je u veljači prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online, no nije otkrio što je razlog.

Do 10. godine zaradila je toliko da je već tada kupila obiteljsku kuću, a njezina smrt jedna je od najbrutalnijih priča među poznatima

Bila je preslatka dječja zvijezda kojoj su predviđali veliki uspjeh, no život ju je nažalost odveo u smjeru koji je imao tragičan kraj