Rebel Wilson na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezin dekolte.

Galerija


Glumica Rebel Wilson (41) u posljednje vrijeme najviše pažnje privlači svojim izgledom, koji se u posljednjih godinu dana znatno promijenio.

Vezani članci Rebel Wilson Izgubila je više od 30 kilograma, rezultatima se sad hvali u tangama: Objavila je nove fotografije svoje nevjerojatne transformacije Rebel Wilson Izgubila je više od 30 kilograma: Fotkala se dok se sunčala, a jedino što ima na sebi su sunčane naočale

Simpatična Australka, koja je karijeru izgradila u komedijama poput "Na putu do zvijezda", "Djeveruše" i "Kako biti solo", naporno je trenirala i izgubila je 30 kilograma, a svoju transformaciju bilježila je na društvenim mrežama.

Sada je u svojem Instagram Storyju pokazala da se nešto ipak nije istopilo s izgubljenim kilogramima. Rebel je pozirala u košulju kojoj je raskopčala nekoliko gumba i fotkala se iz donjeg ugla, pa je na fotki koju je podijelila u prvom planu njezin još uvijek bujni dekolte.

Osim nove figure, glumica je s gubitkom kilograma stekla i veće samopouzdanje, pa se tako nedavno na svojoj terasi u Londonu, gdje trenutačno snima novi film, sunčala potpuno gola te je sve zabilježila i na svojem Instagramu.

Njezin trener Jono Castano tvrdi kako tajna nevjerojatne transformacije leži u tome što je od vježbanja uspjela napraviti zabavu, a iako se još u studenom prošle godine pohvalila da je dosegla željenu težinu od 75 kilograma, njezini su obožavatelji uvjereni kako je od tada još više smršavjela.

A nedugo nakon što se pohvalila velikim gubitkom kilograma, ostala je i bez dečka. S 11 godina mlađim Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, Rebel je prekinula u veljači, no još nije poznato zašto.

Kraljica Elizabeta snimljena prvi put nakon što se slomila na pogrebu princa Philipa, otišla je tugovati na posebno mjesto

Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju