Iznenadit ćete se!

Nevjerojatna transformacija o kojoj se priča: Izgubila je čak 30 kilograma, a ovo su njezine najnovije fotografije!

Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Rebel Wilson ponosi se svojom transformacijom i često dijeli svoje fotografije, a i snimke vježbanja koje odrađuje s Gunnarom Petersonom, poznatim trenerom i glumcem.

Rebel Wilson (40) posljednjih godinu dana privlači pozornost javnosti svojom nevjerojatnom transformacijom u koju je uložila puno truda. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Glumica, koja je poznata po komedijama "Na putu do zvijezda" i "Prevarantice", viđena je na benzinskoj postaji u Los Angelesu, a kada je uočila paparazze, pozirala je sa smiješkom. Rebel je sakrila svoju vitku liniju ispod šireg gornjeg dijela trenirke koji je uskladila s tajicama iste boje i bijelim čizmama. 

Imala je frizuru s blagim kovrčama, a oči je sakrila ispod sunčanih naočala. Unatoč širokoj sportskoj majici bila je vidljiva velika Rebelina fizička promjena, a kako pišu američki mediji, izgubila je više od 30 kilograma.

Wilson je nakon odlaska s benzinske postaje uživala u šetnji s prijateljicom po plaži Rosewood Miramar u Los Angelesu. Dok je njezina prijateljica fotografirala ptice, glumica je uslikala selfie koji je objavila na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel je početkom veljače prekinula s 11 godina mlađim dečkom Jacobom Buschom, nasljednikom kompanije Anheuser-Busch, koja se bavi proizvodnjom piva. Vijest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za ET Online. No nije otkrio što je razlog.

Inače, glumica je zadivila sve prošle godine izgubivši oko 30 kilograma. Trener Jono Castano zaslužan je za nevjerojatnu transformaciju glumice, a otkrio je i tajnu njezine dijete. Kaže kako je Rebel od vježbanja uspjela napraviti zabavu, a razlog zbog kojeg je postigla svoj godišnji cilj je zapravo - smijeh.

Wilson posljednjih dana na Instagram storyju dijeli videe svog treninga koje odrađuje s Gunnarom Petersonom, poznatim trenerom i glumcem. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene