NAJOMRAŽENIJA ŽENA NOGOMETAŠA

''PA TO JE LUDOST'' Izazvala bijes nakon što je odlučila pojesti vlastitu posteljicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žena poznatog nogometaša priklonila se najnovijem trendu pomodnih majki.

Nakon što je Rebekah Vardy, supruga nogometaša Jamieja Vardyja rodila četvrto dijete, odlučila je jesti posteljicu u kojoj je beba rasla punih 9 mjeseci. Čini to kako bi spriječila depresiju nakon poroda te izgubila nakupljene kilograme tijekom trudnoće.

Pogledaj i ovo Wayne Rooney (Foto: Instagram) Ne staje s tulumima Dok mu se žena javno svađa s poznatom sponzorušom, nogometaša poslužuju konobarice u tangama

Rebekah, koja inače slovi za najomraženiju ženu nogometaša na svijetu,  svojim je pratiteljima obznanina ovu pomalo bizarnu vijest putem svog Instagram profila. Pored fotke na kojoj je pupčana vrpca i bočica s kapsulama placente, napisala je: ''Učinimo to!''.

 

A photo posted by Becky Vardy (@beckyvardy) on

Dok su joj mnogobrojni fanovi čestitali na rođenju malenog Jamiea, neki su osudili njezin potez. ''Zar ćeš zbilja to pojesti'', ''Želiš li po tome soli i papra,'', ''Nema šanse da ćeš to učiniti, pa to je ludost'', '''Nisam ni znao da možeš napraviti takvu stvar'', bili su neki od komentara.

Jedenje posteljice postao je pravi hit među pomodnim majkama.Osim Rebeke, posteljicu su pojele Kim i Kourtney Kardashain te glumica January Jones.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene