Rebekah i Jamie Vardy
Rebekah i Jamie Vardy Foto: Profimedia

Nogometaš Jamie Vardy dobio je kćerkicu sa suprugom Rebekah Vardy.


Slavni par nogometnog svijeta, Rebekah i Jamie Vardy dobili su još jedno dijete, malenu djevojčicu. Ovaj britanski par vjenčao se 2016., a već imaju dvoje djece, Finleyja i Sofiju, a iz prijašnjih veza Rebekah ima još dvoje djece, dok Jamie ima kćerkicu Ellu. 

Vezani članci Napad psa, ilustracija Nakon napada psa na dječaka, stručnjak savjetuje: "Bez obzira na pasminu, bitno je da vlasnik stekne osnovna znanja" Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće

Tako je njihova velika obitelj dobila još jednog malenog člana, tj. članicu, a ponosni otac Jamie sreću je odmah podijelio sa fanovima na društvenim mrežama. 

"Presretni smo što vam možemo reći da je stigla naša curica. Becky i beba su dobro i preko glave smo zaljubljeni u novu članicu našeg tima", stoji u objavi koju je Jamie napisao. Očekivano, fanovi su obasuli sretne roditelje čestitkama i lijepim porukama. Iako spol djeteta sada znamo, javnost još ne zna kako se curica zove. 

Podsjetimo, Rebekah je inače poznata kao "kraljica sponzoruša", kako ju često nazivaju britanski mediji, a nedavno se našla u središtu skandala, jer ju je Colleen Rooney, supruga nogometnog asa Waynea Rooneyja optužila da tabloidima prodaje informacije iz njihova privatnog života. Mediji su njihovu svađu prozvali najvećim ratom supruga nogometaša u povijesti.

No, to nije izoliran slučaj. Naime, Rebekah je dama koja ima cijelu povijest upletenosti u različite skandale. Ona je pokćerka DJ-a na BBC-jevom lokalnom radiju i često je javno govorila o svom teškom odrastanju. Tako je priznala da je živjela u socijalnoj ustanovi te da je seksualno zlostavljana kao tinejdžerica. Sa 16 godina napustila je svoj dom zbog neslaganja s roditeljima. 

Nakon što su joj dva braka propala, ljubila je još jednog nogometaša, Lukea Fostera, a nakon njega je sudbonosno da izrekla Jamieu. Njegovi prijatelji i obitelj nisu odobrili Rebekah kao odabranicu njegova srca, pa 2016. mnogi nisu došli ni na njihovo luksuzno vjenčanje. Navodno je upravo ljepotica bila uzrokom svađe između nogometaša i njegove obitelji, a ni Jamieva kći iz prethodne veze nije željela prisustvovati ceremoniji. 

Oženio se njome 2 godine nakon fatalnog susreta, ništa ne odlučuje bez nje i još uvijek ju gleda kao boginju

Dado i Karlo iz serije Na granici otkrili tajne sa snimanja