Rebbeca Judd ove dane najradije provodi na plaži u Sydneyju gdje ponosno pokazuje svoju vitku figuru nakon što je rodila četvero djece.

Galerija


Australska manekenka i bivša voditeljica Rebbeca Judd majka je četvero djece koje je dobila u braku s umirovljenim igračem australskog nogometa Chrisom Juddom, no obzirom na njezinu vitku liniju malo tko bi to rekao na prvi pogled.

38-godišnja Rebbeca svoju je figuru ovih dana pokazala na plaži u Sydneyju gdje je uživala sa svojim najstarijim sinom Oscarom kojemu je devet godina. Inače poznata po besprijekornom modnom ukusu, za izlet na plažu odabrala je ružičasti bikini i kratke hlačice cvjetnog uzorka, a sve je začinila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.

Uživanjem na plaži pohvalila se i na svom Instagramu gdje ju prati 822 tisuće ljudi od kojih su joj mnogi uputili brojne ljepote i čudili se kako dobro izgleda.

"Ljepotica", "Predivna kao u uvijek", "Ovo je raj", "Sviđa mi se tvoja kombinacija", "Temperatura je porasla", "Kakva prelijepa žena, jako si lijepa", dio je komentara koje je dobila. 

Na žalost muških obožavatelja Rebbeca je u sretnom braku s Chrisom već 11 godina, a osim 9-godišnjeg Oscara imaju i 5-godišnje blizance Darcy Hugh i Toma te 7-godišnju Billie Kate. 

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli