Jessika Power zvijezda je britanskih reality emisija koja pažnju javnosti plijeni svojim vezama posljednjih godina.

Galerija


Britanska reality zvijezda Jessika Power dokazala je svima da je sretnija no ikada, unatoč tome što je u lipnju ove godine prekinula vezu s Jamesom Brownom, s kojim je plijenila pažnju medija posljednjih godinu dana.

Početkom ovoga tjedna fotografi su je uhvatili dok je uživala na plaži, a malo je ostavila mašti u minijaturnom plavom bikiniju koji je jedva obuzdao njezine grudi. Obožavateljima je na društvenim mrežama rekla da se osjeća samouvjereno, sretno i prekrasno te da se oporavila od emotivnog sloma koji je imala nakon prekida veze.

"Ljudi me često pitaju kako održavam figuru, a kažem svima da ljepota dolazi iznutra. Koliko god sati dnevno provela u teretani, uvijek najbolje izgledam kada se osjećam dobro", rekla je Jessika.

Fanovi su počeli pratiti svaki Jessikin korak nakon što je prošle godine stala pred oltar s Mickom Gouldom uživo na televiziji. Imala je i aferu s Danom Webbom, a ta je veza neslavno završila u travnju prošle godine, i to pred očima javnosti. Nakon što se rastala od Goulda, započela je vezu s Brownom, za kojeg je često govorila da ga obožava.

Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: "Dolazi prinova kao naš najljepši dar!''