ISTINSKI UPLAŠEN

Reakcije slavnih na kaos u Dallasu: 'Zabrinut sam za sigurnost svoje obitelji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne osobe putem društvenih mreža reagirale su na nemilosrdne događaje u Americi.

Brojne celebrity osobe iskoristile su dobrobiti društvene mreže kako bi s ostatkom svijeta podijelili svoje reakcije na nemilosrdni događaj Altona Stearlinga.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

'Mora prestati. Užasno', podijelio je Justin Timberlake s 55 milijuna sljedbenika. 'Imao je pravo prodavati CD-e, i pravo na zakonito postupanje, ali upucan je zbog toga što je crnac. Ne opravdavam ubojstvo', napisala je glumica Olivia Wide.

Brutalno ubojstvo izazvalo je veliki bijes javnosti, prosvjede i brojne rasprave o policijskom nasilju nad Afroamerikancima.

'Kada sam sinoć vidio snimku ubojstva Altona Stearlinga ostao sam obeshrabren, emocionalno i istinski uplašen. Probudio sam se jutros s jakim porivom da kažem nešto. Ovo je stvarno i zabrinut sam. Zabrinut sam za sigurnost svoje obitelji, mojih prijatelja i za bilo koje drugo ljudsko biće koje bi moglo postati žrtva ovakvog događaja. Ne znam odgovor, ali vjerujem da se stvari ipak mogu promijeniti na bolje. Otvoren i pošten dijelog je prvi korak', djelić je ovo statusa koji je napisao slavni reper Drake na svom profilu.

 

A photo posted by champagnepapi (@champagnepapi) on

'Ne mogu vjerovati u kakvom svijetu danas živimo ', napisala je Kate Perry koja se nikad ne libi izraziti svoj stav.

Samo jedan dan kasnije policajci su s četiri metka ubili 32-godišnjeg Philandoa Castilea koji je bio u automobilu sa ženom i djetetom. Kako bi pozivala na mir i toleranciju, a ne na nasilje slavna Sharon Stone iskoristila je medije i prokomentirala najnoviju brutalnost američke policije.

'Sjedim i molim se za tu obitelj. Kao majka mogu misliti koliko je to užasno. Moje srce je slomljeno', rekla je na rubu suza glumica novinarima na aerodromu u Los Angelesu.

Svoju zabrinutost i šokiranost ovim događajem izrazili su i Lady Gaga, Rihanna, Beyonce te Jay Z koji je čak objavio novu pjesmu. Pjesma naziva 'Spiritual'  govori koliko je reper zapravo tužan i razočaran u ovakvu Ameriku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene