Reakcije na Twitteru

'Sada je Angelina Jolie doista najljepša žena na svijetu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie veliki je uzor ženama diljem svijeta, a nakon hrabre odluke o dvostrukoj mastektomiji, postala je još veća i bolja osoba u očima mnogih obožavatelja - lijepa je i izvana i iznutra.

Nije lako donijeti tešku odluku, no ako nam ona može spasiti život, poduzet ćemo sve. Istom mišlju se vodila i poznata glumica i humanitarka Angelina Jolie koja se podvrgnula preventivnoj dvostrukoj mastektomiji nakon što je doznala da je nositelj BRCA1 gena koji kod žena znatno povećava rizik od razvoja raka dojke i raka jajnika.

Pogledaj i ovo showbuzz I on progovorio 'Ponosan sam što mogu reći da sam brat Angeline Jolie'

Razlog zbog kojega je to napravila je kako bi izbjegla sudbinu svoje majke koja je sa 56 godina preminula zbog raka dojke nakon što se punih deset godina borila s opakom bolešću. Veliku podršku imala je od svoje obitelji i od svog partnera i oca njezine djece, Brada Pitta.

>> Pročitajte potresno pismo Angeline Jolie!

No veliku podršku ima i od javnosti, posebno žena koje su prošle kroz sličnu situaciju.

'Sada je Angelina Jolie doista najljepša žena na svijetu', napisao je David Krumholtz misleći kako je Angelina lijepa iznutra i izvana.

'Angelina Jolie je jako hrabra! Žene, pročitajte njezinu priču, posebno ako je rak dojke u povijesti bolesti vaše obitelji', poručila je Sheryl Crow koja se i sama borila i pobijedila rak dojke, a sada se bori s rakom mozga.

'Ponosna sam na Angelinu jer educira žene', poručila je američka voditeljica Giuliana Rančić koja je prošla kroz istu borbu. 'Svaka čast Angelini što je podijelila svoje iskustvo o masektomiji i kako se mogu spasiti mnogi životi', napisala je Elizabeth Banks na Twitteru.

'Angelina Jolie je nevjerojatna žena. hrabar i promišljen korak', rekla je Jackie Collins. 'Trenutak poštovanja za Angelinu Jolie, svaka žena ima pravo izbora', poručila je Nia Vardalos.

I mnogi naši čitatelji imali su jednake riječi poštovanja za poznatu glumicu i humanitarku.

U našoj anketi pitali smo vaš 'što mislite o odluci Angeline Jolie da preventivno odstrani obje dojke kako ne bi oboljela od raka dojke', a do sada je glasalo preko 800 čitatelja Dnevnik.hr-a, a njih 81% smatra kako je Angelina hrabra i da je donijela odličnu odluku.

'Odlučila sam da moja priča neće ostati privatna jer postoji mnogo žena koje ne znaju da možda žive u sjeni raka. Moja nada je da će i one biti u mogućnosti testrati se na gen i da ako također imaju veliki rizik, znati da imaju razne mogućnosti ispred sebe. Život dolazi s mnogo izazova. Oni koji nas ne plaše su oni koji mogu preuzeti nas i kontrolu nad nama', poručila je Angelina Jolie u svojem pismu za javnost.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene