Divna i muzikalna

Mlada pjevačka nada s nogu oborila i žiri i publiku: "Zašto ona nije dobila zlatni gumb?"

Petra Dokus (Foto: Nova TV) Petra Dokus (Foto: Nova TV) nova tv 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dokus (Foto: Nova TV) Petra Dokus (Foto: Nova TV) Petra Dokuš (Foto: Screenshot) Petra Dokuš (Foto: Screenshot Nova TV) Petra Dokuš (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Članovi žirija Supertalenta (Foto: Instagram) Galerija

Mlada pjevačica Petra Dokuš oduševila je svojim nastupom u drugoj emisiji Supertalenta, a neki od gledatelja uvjereni su kako je upravo ona zaslužila zlatni gumb.

Nedjeljna druga emisija showa Supertalent publici je predstavila brojna nova lica, pjevačke i plesačke talente, zabavne bakice, pa čak i čovjeka od gume, a nadarenost mlade Petre Dokuš posebno se isticala. 

Pogledaj i ovo Petra Dokuš (Foto: Screenshot Nova TV) Zbog nje je Maja plakala Oduševila je glasom, ali i rastužila pričom: "Javilo mi se puno ljudi, a jedna čestitka me baš iznenadila"

Petri je glazba najveća strast u životu, a iako se prije glazbeno obrazovala, zbog problema s prijevozom do glazbene škole morala je prekinuti službenu obuku zbog čega gorko žali. Ipak, čini se da Petrinom glasu i talentu ne smeta ni to što nema redovite sate pjevanja. 

Žiri je oborila s nogu, a ni publika nije ostala ravnodušna na njezin nastup. Neki su se gledatelji odmah zapitali zašto ona nije dobila zlatni gumb, jer ih je svojom izvedbom očarala, dok su drugi pak primijetili kako je njezina snaga interpretacije beskrajna. 

"Divno, muzikalno, sa predivnim glasom otpjevano", poručila je jedna gladateljica Petri. 

Sudeći po komentari, i žiri i publika se jako vesele vidjeti Petru u daljnjem natjecanju. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene