Gledatelji oduševljeni

Dječak koji je svojim nastupom i žiri i publiku bacio na koljena: "Moj naklon, nemam riječi..."

Martin Kosovac (Foto: Dnevnik.hr) Martin Kosovac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovac (Foto: Dnevnik.hr) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 4 Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 1 +0 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 Galerija

Na Supertalentu se predstavio i 14-godišnji Martin Kosovec, koji češće pjeva no što priča, a nakon što je oduševio žiri svojim nastupom - počeli su pljuštati i komplimenti publike.

Emotivan i dirljiv nastup 14-godišnjeg Martina Kosovca, koji je u nedjeljnoj emisiji Supertalenta otpjevao pjesmu ''Nocturno'' velikana hrvatske scene Olivera Dragojevića toliko je raznježio žiri da su im krenule suze. 

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Dora 2024 društvene mreže gore! Evo kakve su prve reakcije na pobjednika Dore 2024., mnogi spominju i jednu pjevačicu: "Hvala joj na službi!"

Zreo nastup i odlična vokalna tehnika, kao i karakter koji je pokazao Martina su plasirali u daljnje natjecanje, a nakon što je pobrao pohvale svih četvero članova žirija - i publika je došla na red da izrazi svoje oduševljenje. 

Gledatelji su tako pohrlili Martinu i njegovim roditeljima čestitati na velikom uspjehu i sreći zbog prolaska dalje, a mnogi su dječaku poručili i kako je kod njih izazvao pravu lavinu emocija. 

"Inače me ta pjesma rasplače, ali, Martine, svaka ti čast, moj naklon, nemam riječi", poručio je jedan gledatelj Martinu, a druga je pak obožavateljica zahvalila njegovoj majci što ga je rodila. 

"Svaka čast roditeljima ovog divnog dječaka", rekla je jedna gledateljica te dodala kako je Martin odgovoran za pravu erupciju emocija koju je uzrokovao svojom vrhunskom izvedbom. 

Sudeći po komentarima, svi se jako vesele Martinovu sljedećem nastupu kojim će sigurno ponovno zapanjiti sve prisutne. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene