Na Supertalentu se predstavio i 14-godišnji Martin Kosovec, koji češće pjeva no što priča, a nakon što je oduševio žiri svojim nastupom - počeli su pljuštati i komplimenti publike.

Galerija


Emotivan i dirljiv nastup 14-godišnjeg Martina Kosovca, koji je u nedjeljnoj emisiji Supertalenta otpjevao pjesmu ''Nocturno'' velikana hrvatske scene Olivera Dragojevića toliko je raznježio žiri da su im krenule suze. 

Vezani članci Mia Kovačić Žiri razveselili pokloni gledatelja: ''Pogodila si sve, a pogotovo Martinin izraz lica!'' Duo Kamikazete Neustrašive Slovenke hrvatskoj publici žele dokazati da ples na šipci nije za noćne klubove

Zreo nastup i odlična vokalna tehnika, kao i karakter koji je pokazao Martina su plasirali u daljnje natjecanje, a nakon što je pobrao pohvale svih četvero članova žirija - i publika je došla na red da izrazi svoje oduševljenje. 

Gledatelji su tako pohrlili Martinu i njegovim roditeljima čestitati na velikom uspjehu i sreći zbog prolaska dalje, a mnogi su dječaku poručili i kako je kod njih izazvao pravu lavinu emocija. 

"Inače me ta pjesma rasplače, ali, Martine, svaka ti čast, moj naklon, nemam riječi", poručio je jedan gledatelj Martinu, a druga je pak obožavateljica zahvalila njegovoj majci što ga je rodila. 

"Svaka čast roditeljima ovog divnog dječaka", rekla je jedna gledateljica te dodala kako je Martin odgovoran za pravu erupciju emocija koju je uzrokovao svojom vrhunskom izvedbom. 

Sudeći po komentarima, svi se jako vesele Martinovu sljedećem nastupu kojim će sigurno ponovno zapanjiti sve prisutne. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.