Tijekom noći na internetu su se pojavile ukradene fotografije poznatih osoba u škakljivim izdanjima!


Cijeli svijet priča samo o tome! Hakeri su objavili gole fotografije mnogih poznatih osoba iz javnog života! Čini se kako se na udaru najviše našla slavna Jennifer Lawrence!

Vezani članci Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Skandal nad skandalima: Starije i ugrožene "cijepili" praznim špricama, pokrenuta hitna istraga Brooke Shields (Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL ) Glumica i danas ima traume od jezivih fotografija na koje ju je prisilila majka sa samo 10 godina

2012. celebrity haker Christopher Chaney proglašen je krivim za provaljivanje u računala i širenje eksplicitnih fotografija Mile Kunis, Scarlett Johansson i Christine Aguilere. Chaney trenutno služi desetogodišnju kaznu!

PANIKA U SVIJETU SLAVNIH! Hakeri opet objavili njihove gole fotografije!

Neke su stranice odmah uklonile sporne fotografije nakon što su glumičini predstavnici upozorili kako će sudski progoniti svih koji fotografije budu koristili.

Bez obzira na to, fotografije se mogu naći apsolutno svuda, od Instagrama, reddit, Twittera pa do Tumblra. Ovo je najveći zvjezdani hakerski skandal ikada!

Ogroman broj ljudi reagirao je na ovaj nemili događaj oglasivši se putem Twittera. Evo nekih od reakcija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook