Divna djevojka!

Životna priča mlade glazbene nade dirnula je mnoge: "Hvala ti za hrabrost i za lekciju svima nama"

Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 2 Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 2 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 2 Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Dnevnik.hr) Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 4 Stella Scholaja (Foto: NOVA TV) Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 3 Stella Scholaja (Foto: NOVA TV) +3 Stella Scholaja (Foto: Instagram) - 1 Galerija

Nastup Stelle Scholaje u Supertalentu dirnuo bi i najtvrđa srca, a naši su gledatelji itekako osjetili snagu i optimizam mlade djevojke.

U prvoj ovosezonskoj emisiji Supertalenta gledatelji su se upoznali s mladom inspirativnom djevojkom Stellom Scholajom, čiji talent za pisanje pjesama i pjevanje nikoga nije ostavio ravnodušnim. Na pozornici Supertalenta predstavila se autorskom baladom naziva ''Samo nebo zna''.

Pogledaj i ovo Stella Scholaja (Foto: Nova TV) Ona vjeruje Hrabra Stella završila nastup u suzama te poslala snažnu poruku onima koji ne vjeruju u sebe

Na pitanje kada je otkrila ljubav prema pjevanju Stella je odgovorila; ''Da budem iskrena mislim da ne postoji period u životu kad nisam pjevala. To je za mene kao disati.''

Kako kaže, uvijek komponira. ''Uzimam od svog bola i pišem pjesme za ljude'', podijelila je Stella, koja boluje od mišićne distrofije, ali borac u njoj se ne predaje.

''Kada mi je doktorica s deset godina rekla moju dijagnozu i poslala me kući, mislila sam - neću dopustiti da bolest postane sve što jesam. Zato što nisam ta bolest'', rekla je iskreno.

Tužna, ali nadahnjujuća priča mlade Stelle oduševila je i žiri i gledatelje, a mnogi su joj odlučili izraziti svoje riječi podrške i poručiti joj koliko su mladi ljudi poput nje vrijedni. 

"Toliko emocija i snage u njezinu nastupu i pojavi.. Rijetko me što može fascinirati, ali ova me se cura jako dojmila svojom posebnošću kao osoba", napisala je jedna gledateljica, dok joj je jedna druga zahvalila za hrabrost. 

"Draga Stella, hvala ti za hrabrost što si održala lekciju svima nama da su za život bitne male stvari. Hvala ti što si nam pokazala da je život jedan i da se treba boriti za njega. Hvala ti što si imala hrabrosti pokazati nam to. Draga Stella, želim ti sve najbolje i molim se da ti dragi Bog da snage i volje za dalje. Mmami skidam kapu do poda, i njoj nek' dragi Bog podari snage u ovoj borbi. Predivne ste obje, pusa...", napisala je dirnuta gledateljica. 

Drugi su pak naglasili i kako su se rasplakali na Stellin nastup, a neki su zaključili i kako je svojom karizmom, hrabrošću i talentom zaista zaslužila Zlatni gumb. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene