Camilla Parker Bowles bila je i ostala jedina velika ljubav princa Charlesa, a britanski tabloidi su sada otkrili kako je ona reagirala na smrt princeze Diane.

Galerija


Od tragične nesreće u kojoj je život izgubila princeza Diana prošle su 22 godine, a interes javnosti i za nju dalje ne jenjava. Svima omiljena Diana i dalje ostaje najdraža članica kraljevske obitelji, zauvijek upisana u srca mnogih obožavatelja, pa stoga ne čudi što se oko njezine iznenadne smrti i dalje pletu teorije zavjere. 

Vezani članci Policija, ilustracija Još jedna smrt na cestama: U teškoj prometnoj nesreći poginuo motociklist Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 4 Podignuta optužnica protiv roditelja dvoipolgodišnje djevojčice čija nas je smrt šokirala: Terete majku da ju je gurnula

Nesretna Diana bila je supruga princa Charlesa, koji ju je godinama varao s Camillom Parker Bowles, njegovom jedinom ljubavi. Sada su britanski mediji napokon otkrili detalj iz noći kada je Diana poginula, a koji je fanove zanimao godinama - kako je Camilla reagirala na smrt Lady Di?

Navodno je Camilli za smrt Diane rekao upravo princ Charles, probudivši je u noći telefonskim pozivom. Prvo joj je rekao da je doživjela nesreću, no da je slomila samo ruku, da bi ju oko 4 ujutro ponovno nazvao i javio joj da je Diana preminula. 

Na iznenađenje mnogih, Camilla se navodno šokirala tom viješću i bila je jako ražalošćena, a ostatak noći je provela s Charlesom na telefonu. Naime, princ je bio teško pogođen, a osobito je patio zbog svojih sinova koji su ostali bez voljene majke. Zbog toga ga je Camilla satima razgovorom tješila. 

Charles je bio shrvan, a uz tugu za bivšom suprugom mučila ga je i pretpostavka da će svjetska javnost za nesreću okriviti njega.

Kao što znamo, dobro je predvidio reakciju javnosti jer su se sljedećeg dana paparazzi okupili oko kuće Camille Parker Bowles i okupirali je, a mnogi je i dan-danas okrivljuju za propast kraljevskog braka i Dianinu sudbinu.

Charles i Camilla vjenčali su se sedam godina nakon smrti princeze Diane, a prvi su se put kao par službeno pojavili u javnosti pet godina nakon Dianine smrti. 

Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta poslije brojnih odlazaka pod nož