viralna snimka

Adele pitali s koliko je muškaraca spavala u životu, njezina reakcija postala je hit na društvenim mrežama

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Getty Images) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Adele je na Instagramu uživo odgovarala na pitanja obožavatelja, koje je, među ostalim, zanimala i njezina ljubavna prošlost, što je pjevačicu malo zbunilo.

Pjevačica Adele ovih je dana opet u fokusu javnosti jer je nakon četiri godine pauze najavila novu pjesmu, a pažnju posljednjih mjeseci privlači i svojim ljubavnim životom.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju osmogodišnjeg sina Angela, sreću je pronašla sa sedam godina starijim sportskim agentom Richem Paulom.

O svojoj novoj ljubavi nedavno je progovorila i za časopis Vogue, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom, a priznala je i da je prije njega izlazila s drugim muškarcima. To nije promaklo njezinim brojnim obožavateljima, koji su iskoristili prvu priliku da malo više doznaju o njezinoj ljubavnoj prošlosti.

Adele je na svojem Instagramu organizirala javljanje uživo u kojem je fanovima odgovarala na razna pitanja, a jedno je privuklo posebnu pažnju.

Jednog obožavatelja zanimalo je s koliko je muškaraca spavala, ali joj je pitanje postavio u slengu koji Adele nije isprva razumjela.

"Koji je moj broj? Što to znači?", rekla je, a njezina je reakcija postala hit na društvenim mrežama, gdje su se mnogi složili i da je to njezina privatna stvar.

Inače, osim nove pjesme koja izlazi 15. listopada, Adele se sprema izdati i svoj četvrti studijski album, koji će se zvati "30".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene