Kate Middleton i kraljica Elizabeta nisu uvijek imale sjajan odnos, ali danas su jedna drugoj najveća podrška.

Galerija


Kate Middleton više od desetljeća dio je kraljevske obitelji. Iako se za princa Williama udala tek 2011., Kate je prije toga godinama bila stalni postav domjenaka, blagdana, nedjeljnih ručkova i kraljevskih ceremonija na kojima se pojavljivala u ulozi djevojke budućeg kralja. 

Vezani članci Kraljica Elizabeta II i princ Philip Prvi put u 33 godine kraljica Elizabeta i princ Philip neće provesti Božić s obitelji, objasnili su i zašto Prinčevi William, George i Louis Nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji: Poznati kuhar otkrio koje je omiljeno jelo princa Georgea

Iako je u svojim ranim 20-ima bila neobuzdana partijanerica koja je u Londonu živjela sa sestrom Pippom u luksuznom stanu gdje su dovodile ekipu i zabavljale se, Kate je danas uzorna majka troje prinčeva i princeza te dostojanstvena buduća kraljica u koju Elizabeta II. ima puno povjerenja. 

Odnos današnje i buduće kraljice nije uvijek bio bajan. Elizabeta je smatrala da je Kate rastrošna i lijena jer nikada nije zapravo zarađivala vlastiti novac, no navodno se posljednjih godina njezin stav prema vojvotkinji od Cambridgea dramatično promijenio. Smirena i elegantna Kate poznata je po tome što nikada nije povukla pogrešan potez. Za razliku od svoje šogorice Meghan Markle, koja stalno krši tradicije i pravila, Kate im se pokorava. 

Kraljica zato danas iznimno cijeni i voli Kate. Osobito joj se sviđa mirnoća i suzdržanost koju Kate pokazuje u svim prilikama, a oduševljena je i njezinim  nastojanjima da joj djeca odrastaju što normalnijim životima. Zbog Kate britanska je kraljevska obitelj postala popularnija u javnosti, a sve ankete pokazuju i kako je građanima upravo ona najdraža članica vladarske kuće. 

Elizabeta i Kate su se, kako piše Daily Mail, približile jedna drugoj i zbog sličnog načina vođenja njihovih obitelji i sličnih nazora u odgoju djece. Ne čudi stoga što se te dvije dame često može vidjeti kako na ceremonijama razmjenjuju osmijehe te veselo čavrljaju. 

Preminula nekoliko sati nakon zadnje objave: Poznat uzrok smrti bosanske influencerice Esade Okić