Kratko je trajalo

Bračni krah još jednog milijardera: Dokumenti su za javnost zapečaćeni, ne žele da se detalji saznaju

Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 8 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 7 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 2 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 4 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 3 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 1 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 10 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 6 +0 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 5 Galerija

Sergey Brin, suosnivač Googlea i šesta najbogatija osoba na svijetu, podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge s kojom je proveo tri godine.

Sergey Brin koji je suosnivač tvrtke Google i šesta najbogatija osoba na svijetu podnio je zahtjev za razvog braka i time postao treći megamilijarder koji je to učinio u isto toliko godina.

Brin je ovog mjeseca podnio zahtjev za raskid braka s Nicole Shanahan, navodeći "nepomirljive razlike", prema sudskim dokumentima. Par, koji ima trogodišnjeg sina, poduzeo je korake kako bi pojedinosti o razvodu zadržali u tajnosti, tražeći da sud zapečati dokumente.

“Zbog prirode njihovih zanimanja, vjerojatno će postojati značajan javni interes za njihov slučaj razvoda i sva potencijalna pitanja starateljstva nad djecom”, navodi se u dokumentu u Santa Clari u Kaliforniji.

48-godišnji milijarder ima bogatstvo od 94 milijarde dolara prema Bloomberg Billionaires Indexu koje potječe uglavnom iz njegovih udjela u Googleu, tvrtki koju je suosnivao s Larryjem Pageom 1998., a koja je kasnije osnovala holding tvrtku Alphabet Inc.

Brinov raniji brak sa suosnivačicom ''23andMe'' Anne Wojcicki završio se razvodom 2015. godine.

Njegov posljednji raskid dogodio se godinu dana nakon što su Bill Gates i Melinda French Gates objavili raskid svog braka i otprilike tri godine nakon što su se Jeff Bezos i MacKenzie Scott razveli. U to su vrijeme Gates i French Gates imali bogatstvo od 145 milijardi dolara za podjelu, dok su Bezos i Scott imali 137 milijardi dolara na kocki kada su se rastali.

Vjerojatno je da Brin i Shanahan imaju predbračni ugovor budući da je veza počela dugo nakon što je postao milijarder, rekla je Monica Mazzei, partnerica u Sideman & Bancroft LLP-u u San Franciscu. No, budući da slučaj vodi privatni sudac, nikada nećemo saznati detalje razvoda, rekla je.

Shanahan je stvorila zakladu ''Bia-Echo'' čiji je fokus na dugovječnosti i jednakosti, reformi kaznenog pravosuđa i zdravom planetu pogodnom za život", navodi se na web stranici, a ova bi informacija mogla dodatno zakomplicirati situaciju u brakorazvodnoj parnici s obzirom da partneri dijele sve što zajedno stvore, a Brin je između ostalog bio i suradnik zaklade.

Par je svoju ljubav ozakonio 2018. godine na tajnom vjenčanju, a s bivšom suprugom Anne Sergey ima dvoje djece, 13-godišnjeg sina Benjija i 11-godišnju kćerkicu Chloe.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 +11 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Celebrity Supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta pokazala nevjerojatno isklesano tijelo i ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 +8 Jovana Joksimović - 3 Celebrity Jovana Joksimović u nikad kraćoj haljini pokazala istrenirane noge, a svi su primijetili i kako se još potrudila istaknuti ih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene