Ne lažu o razlozima

Slavni par razvodi se poslije 31 godine braka: Više ne mogu živjeti pod istim krovom, ne podnose se!

Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) +0 Sarah Palin (Foto: AFP) Galerija

Političarka Sarah Palin posljednjih dana proživljava privatnu dramu zbog razvoda od supruga Todda.

Todd Palin predao je zahtjev za razvod od bivše guvernerke nakon 31 godine braka.

Pogledaj i ovo Ana Zaninović (FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell) žive odvojeno Naša proslavljena tekvandoašica razvodi se od supruga nakon četiri godine braka: "Napravila sam sve da obitelj održim na okupu, ali nije išlo"

Slavna političarka Sarah Palin posljednjih dana proživljava pravu privatnu dramu jer se rastaje nakon više od tri desetljeća braka.

Zanimljivo, par kao razlog razvoda nije naveo "nepomirljive razlike", što je uobičajena praksa među slavnim parovima, nego nisu uljepšavali stvari. Tako su naveli da su njihovi temperamenti postali toliko neusklađeni da im je postalo doslovno nemoguće živjeti pod istim krovom.

Bivša guvernerka još uvijek se nije oglasila u vezi razvoda, a uskoro bivši supružnici zajedno imaju petero djece te isto toliko unučadi. Todd je za jedno maloljetno dijete tražio zajedničko skrbništvo, sina Todda koji boluje od Downova sindroma, no detalji o podjeli imovine i zahtjevima ostali su tajni. Bogatstvo poznate političarke procjenjuje se na 12 milijuna dolara, a njegovo na svega dva milijuna.

Podsjetimo, Sarah je za guvernerku Aljaske izabrana 2006. godine, no u središte medijske pozornosti stigla je dvije godine kasnije kad ju republikanski predsjednički kandidat John McCain predložio za potpredsjednicu. Komercijalni ribar i radnik na naftnoj platformi Todd postao je momentalna medijska senzacija uz suprugu, a nije dugo trebalo da dobije epitet "prvi frajer".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Palin (@sarahpalin97) on

McCain i Palin izgubili su na izborima od Baracka Obame i Joea Bidena, no ona i njezina obitelj postali su i pop-senzacija, pa je slavna kuća TLC s obitelji snimila i reality show pod nazivom "Sarah Palin's Alaska", koji se emitirao tijekom 2010. i 2011. godine.

Ipak, o razvodu slavnog para šuška se već 10 godina. Još 2009. godine pričalo se da im ne ide te kako oboje imaju afere sa strane, no njezin tim brzo je odbacio sve takve glasine. I njihova djeca pobrinula su se za nekoliko skandala o kojima se itekako pisalo.

Njihov najstariji sin Track imao nevolja sa zakonom kada je fizički napao trudnu djevojku i njezina oca, i to sve pod utjecajem alkohola i tableta koje je konzumirao kako bi se prilagodio životu nakon vojničkih tura po Iraku.

Kći Bristol medijima je postala zanimljiva kada se saznalo da je trudna sa svega 17 godina. Zatim je otkazala vjenčanje s partnerom Dakotom Meyerom, na kraju se ipak udala za njega, rodila njihovo drugo dijete, a zatim se razvela nakon svega dvije godine braka.

Nadamo se da će razvod proći mirno kako pomalo zaboravljena obitelj ponovno ne bi dospjela na žute naslovnice. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Zrinjevcu (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) Tigrasto izdanje Maje Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput u In Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) +6 Maja Šuput o sebi (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene